Home > News > 4de lustrum van pulmonale hypertensie zorg in V...

4de lustrum van pulmonale hypertensie zorg in VUmc - inauguratie van Prof. Dr. Harm Jan Bogaard

General March 2018

Uitnodiging voor de 4de lustrumviering PH zorg in VUmc en de inauguratie van Prof. Dr. Bogaard 

Amsterdam, vrijdag 1 juni 2018

Het pulmonale hypertensie (PH) team in het VUmc bestaat 20 jaar en dat willen wij met u vieren. Twintig jaar geleden startte een kleine groep longartsen en verpleegkundigen met de zorg voor patiënten met PH. Inmiddels is deze groep uitgegroeid tot een omvangrijk, hecht en goed geolied team. Ons doel is in die jaren hetzelfde gebleven: het leveren van optimale zorg aan patiënten met PH. 

Voor optimale zorg is excellent onderzoek hard nodig, om patiënten met PH beter te kunnen behandelen en in de toekomst hopelijk te kunnen genezen. Een groot aantal onderzoekers van het VUmc zet zich dagelijks in om de ziekte beter te begrijpen en om bij te dragen aan een betere behandeling. Dankzij financiële bijdragen van velen van u is het mogelijk geweest dit wetenschappelijke werk op te zetten. 

Genoeg redenen om met ons het 4de lustrum te vieren! We doen dit met het evenement 

20 jaar PH zorg in VUmc 

van 12:00 uur tot 15:00 uur in het O|2 Labgebouw (naast het VUmc), De Boelelaan 1108, 1081 HV, Amsterdam 

Op deze dag vieren wij ook dat onze collega Dr. Harm Jan Bogaard verder door het leven gaat als Prof. Dr. Bogaard en wij er dus een tweede professor bij hebben! 

Aansluitend aan de lustrumviering kunt u de inauguratie van Prof. Dr. Bogaard bijwonen van 15:45 uur tot 17:45 uur in de Aula van het Hoofdgebouw van de Vrije Universiteit Amsterdam, De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam. 

Bijgevoegd vindt u het programma van de lustrumdag. Gezien het beperkte aantal plekken voor de lustrumviering is inschrijven noodzakelijk! U kunt het inschrijfformulier vinden op https://www.e-inwoner.nl/prod/fr/vumc/ph-lustrum/new. Voor de inauguratie is geen reservering nodig, iedereen is van harte welkom. 

Uitnodiging oratie 

Met vriendelijke groet namens het VUmc PH team en de Patiënten Adviesraad PH, 

Prof. Dr. Anton Vonk Noordegraaf