Home > News > De website inhalatorgebruik.nl is vernieuwd!

De website inhalatorgebruik.nl is vernieuwd!

General November 2018
De website inhalatorgebruik.nl is vernieuwd!

De website inhalatorgebruik.nl is vernieuwd!   

Op 26 november is de vernieuwde website www.inhalatorgebruik.nl gelanceerd!
Om patiënten en zorgverleners nog beter van dienst te zijn is de website uitgebreid met anderstalige instructiefilms (Engels, Turks en Arabisch) voor 21 inhalatoren. Bovendien is de website voorzien van een nieuw design en aangevuld met praktische informatie.

Ruim één miljoen mensen in Nederland met chronische longziekten gebruiken inhalatiemedicatie. Het is belangrijk dat patiënten regelmatig instructies ontvangen over het juiste gebruik van hun inhalatiemedicatie, en dat alle betrokken zorgverleners dezelfde instructies geven. De website inhalatorgebruik.nl voorziet hierin, welke door de leden van de Long Alliantie Nederland is opgebouwd en gezamenlijk wordt beheerd en geactualiseerd.

Tip: zet www.inhalatorgebruik.nl in uw favorieten en gebruik de website in uw dagelijkse werk. Houd tevens de website goed in de gaten, want alle vastgestelde materialen worden direct online gezet. Zo maakt u altijd gebruik van de nieuwste protocollen en patiëntenmaterialen! Wijs patiënten bovendien op het bestaan van deze website, zodat ze thuis rustig de informatie over het gebruik van hun inhalator kunnen nalezen.