Home > News > Longfonds - Van Dam tot Dam FietsClassic 2018

Longfonds - Van Dam tot Dam FietsClassic 2018

General May 2018
Longfonds - Van Dam tot Dam FietsClassic 2018

Fiets de longen uit je lijf!

Wist je dat er in Nederland 1,2 miljoen mensen een longziekte hebben? Iedereen kent wel iemand met een longziekte, maar vaak is dit niet direct zichtbaar. Fiets jij samen met collega's, vrienden of relaties op 23 september de longen uit je lijf voor die vriend(in), kennis, collega of kennis met een longziekte? 

Doe mee met de Dam tot Dam FietsClassic  in een team. Haal samen geld op voor essentieël onderzoek naar longziekten. Iedereen kent wel iemand met een longziekte. Voor wie wil jij op de fiets stappen?

Waarom meedoen? 

  • Teambuilding:  Het gezamenlijk leveren van een sportieve prestatie versterkt de band . Het teamgevoel ontstaat al tijdens de voorbereiding van het evenement. Train gezellig samen en inspireer elkaar zo veel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek.  
  • Gezond: Sporten is super gezond!  Door de laagdrempeligheid van de Dam tot Dam FietsClassic kunnen fietsers van ieder niveau deelnemen aan dit sportieve evenement.
  • Ondernemend: Laat zien dat je maatschappelijk verantwoord bezig bent. Op een leuke, sportieve manier geld inzamelen voor mensen met een longziekte. In Nederland leven er 1,2 miljoen mensen met een longziekte. Voor wie fiets jij de longen uit je lijf?  

Durft u ook de uitdaging aan? Start een eigen team vanuit uw organisatie en nodig uw collega’s, relaties of vrienden uit om mee te fietsen en geld op te halen voor het Longfonds. Het zou fantastisch zijn om jullie daar te zien! Hiermee laat u zien dat uw organisatie actief, gezond, maatschappelijk verantwoord én geweldig is om voor te werken.

Kijk voor meer informatie op de website: www.longfonds.nl/damtotdamfietsclassic2018

Mocht u vragen hebben of wilt u zich direct aanmelden, aarzel dan niet op contact op te nemen met Silke Veurink via SilkeVeurink@longfonds.nl of bel 033 – 43 41 217.