Home > News > Sick of Smoking - Stop de tabaksindustrie

Sick of Smoking - Stop de tabaksindustrie

General April 2016

www.sickofsmoking.nl 

 
Beste collega,

 Donderdagavond 28-4-2016 was Anne Marie van Veen, een patiente van 43 jaar met longkanker, bij Humberto Tan- RTL late night.  Samen met haar strafrechtadvocaat Ficq vraagt zij zoveel mogelijk ondersteuning om de mogelijkheid van een strafzaak tegen de tabaksindustrie te analyseren.

 Anne Marie wil niet dat haar kinderen, als zij is overleden, haar moeten vervangen, dankzij de tactieken van de tabaksindustrie die kinderen verleidt door toevoegingen en bewerkingen de sigaret zo verslavend mogelijk te maken.

 Met ingrediënten die de natuurlijke hoestreflex dempen, zet zij alle technieken in om de extreem verslavende stof nicotine in het brein te parachuteren. Een multinational die de beste biochemici, psychologen en marketeers in huis heeft met maar 1 doel, kinderen zo jong mogelijk aan zich te binden. De sigaret: deadly by design, niets is aan het toeval overgelaten.

 De documentaire, De Vervangers, was voor Anne Marie de aanleiding om stappen te zetten. Op 31 mei is het Wereld Niet Roken dag en om zoveel mogelijk mensen te attenderen op deze bijzondere documentaire kan je via deze link mensen een reminder sturen.

 Ga naar de website www.sickofsmoking.nl
 Laat je stem achter en steun Anne Marie (groene button rechtsboven aan).
 Indien je gezicht wil geven aan deze actie dan kan je je foto uploaden en een tekst achterlaten op de website.

 Deel dit bericht met je netwerk, via social media en email.

 Heel veel dank

Wanda de Kanter
 Longarts

Press release (English)